Vikbolandsskolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 430 elever och är organiserad i fyra arbetslag.

fredag 8 februari 2019

Friluftsdag tisdag 12/2 åk F-3

Hej!
På tisdag 12/2 kommer åk F-3 att ha en friluftsdag under förmiddagen. Om snön ligger kvar (vilket verkar lite tveksamt just nu) så kommer vi att bland annat åka längdskidor under förmiddagen. Vi har tyvärr inga längdskidor att låna ut från skolan men de elever som har egna längdskidor tar med dessa och åker denna dag. För de som inte har egna längdskidor kommer det att finnas andra aktiviteter att välja på under förmiddagen.

Om det inte går att åka längdskidor kommer vi ändå ha friluftsdag men då kommer eleverna få andra aktiviteter att välja bland. 

Under förmiddagen bjuder skolan på 1 korv med bröd/elev som mellanmål och sen äter vi lunch som vanligt. Kan vara bra att ha med en egen vattenflaska ifall man blir törstig.

Viktigt att tänka på är att vi kommer att vara ute hela förmiddagen och att det gäller att ha "kläder efter väder". Kan vara en bra idé att också skicka med extra ombyte ifall det skulle vara blött ute.

Vi hoppas på en härlig dag med mycket skratt och rörelse.

Hör gärna av dig om du undrar över något.
Mail: Robin.wiklund@norrkoping.se

Önskar er en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar
Robin Wiklund
Idrottslärare
Vikbolandsskolan
Norrköpings kommun