Vikbolandsskolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 430 elever och är organiserad i fyra arbetslag.

fredag 1 februari 2019

8B och 8C idrott ute vecka 6!

Hej!
Som många av er troligtvis sett så har ett gäng föräldrar gjort ett fantastiskt arbete med att spola is på vår skolgård, vilket vi på skolan är väldigt tacksamma över.

För att passa på att använda den så mycket som möjligt medan det går att åka så kommer vi under vecka 6(nästa vecka) att ha idrott ute.

Om du har egna skridskor och hjälm så ta med det till dessa dagar och har du inte får du gärna försöka att låna, är roligt om så många som möjlig åker. Vi har en del hjälmar på skolan som man kan låna men de räcker inte till alla så det är bra om du tar med hjälm om du har en hemma. OBS! Det är ett måste att ha hjälm för att få vara på isen!

För de som inte har egna skridskor kommer vi att ha någon annan aktivitet men vi kommer fortfarande att vara ute så ta med passande kläder för att vara ute i snön.

Om du inte har skridskor och inte möjlighet att låna av någon så kan jag rekommendera fritidsbanken som ligger i klockaretorpet. Där kan man låna fritidsutrustning(däribland vinteridrotter) gratis i 14 dagar. 
Länk för ytterligare info: https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/norrkoping-klockaretorpet/


Hör gärna av dig om du undrar över något.
Mail: Robin.wiklund@norrkoping.se

Önskar er en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar
Robin Wiklund
Idrottslärare
Vikbolandsskolan
Norrköpings kommun