Vikbolandsskolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 430 elever och är organiserad i fyra arbetslag.

fredag 11 januari 2019

Klass 3

Hej Alla föräldrar i klass 3

Hoppas att ni alla har det bra. Som ni säkert hört så har det kommit in en ny lärare i klassen. Jag heter Ivana och kommer att jobba i klassen som lärare hela vårterminen 2019. Under några dagar i december förra året var jag inne och vikarierade i klassen. Jag ser fram emot det och tycker att det ska bli roligt. Alla ni föräldrar är välkomna på informationsträff / föräldramöte tisdagen den 22/1 kl: 17:00-18:00 i klassrummet på Vikbolandsskolan. Barnen har fått med sig lappar hem om det.

Den här veckan har vi påbörjat ett nytt tema : Året . Vi ska jobba med månaderna , veckorna ,dagarna och hur solens position påverkar våra årstider.

Eleverna har denna vecka fått jobba på med sina matteböcker och även fått hem några sidor i läxa över helgen då vi har som mål att göra klart matteboken under nästa vecka. Vi ska efter det börja jobba i den nya matteboken som heter 3B.

Nu kommer bloggen att uppdateras varje vecka.

Önskar er alla en trevlig helg !

Ivana, Ann och EvaBritt