Vikbolandsskolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 430 elever och är organiserad i fyra arbetslag.

fredag 1 juni 2018

Blivande åk 5

Hej,

Till kommande läsår har vi rekryterat två nya lärare till de två blivande klasserna i åk 5; Lars Normark och Hanna Arvidsson. Lars kommer närmast från Tullinge där han arbetar som lärare och mentor. Lars är legitimerad lärare och har lång erfarenhet inom läraryrket och han har också tidigare arbetat som fritidspedagog i Stockholms län. Hanna är också legitimerad lärare och även hon har mångårig erfarenhet som lärare och mentor på mellanstadiet i Nyköpings kommun. Vi är glada att de nu valt att arbeta med våra elever på Vikbolandsskolan!

Johan Lundvall och Jeanette Johansson kommer att jobba i andra klasser hos oss på skolan men Joakim Granberg har valt att sluta hos oss för att börja på en annan skola i Norrköpings kommun. Mer information om mellanstadiet organisation kommer nästa vecka.

Trevlig helg önskar Gunilla Angström, rektor.