Vikbolandsskolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 430 elever och är organiserad i fyra arbetslag.

måndag 18 december 2017

7A

Hej,


Nu börjar den första terminen på högstadiet närma sig sitt slut. Fram till och med torsdag har vi lektioner som vanligt enligt schemat. På fredag har vi avslutning. Vi börjar 8.20 och träffas först i vårt hemklassrum. Efter det har vi gemensamt firande med de andra klasserna på högstadiet i idrottshallen. Eleverna kommer att sluta ca 10.45 på fredag. Bussarna hem går mellan 10.50-11.00 beroende på om man åker skolbuss eller linjebuss. Betygen kommer att skickas hem med post.


Vårterminen startar med en studiedag måndagen den 8 januari. Elevernas ordinarie första skoldag är tisdagen den 9 januari.


Under vecka 4 och 5 kommer vi att genomföra vårens utvecklingssamtal. Vi kommer att erbjuda tider under onsdagseftermiddagarna dessa veckor samt under torsdagen den 25 januari. Den 25 januari kommer eleverna att ha en hemstudiedag. Mer information om denna dag kommer nästa termin. Vi kommer att skicka hem en lapp med elever med förslag på tider. Sedan är det först till kvarn som gäller för tiderna.


Vi hoppas att ni alla får en riktigt bra jul. Tack för denna termin!


Vänliga hälsningar,
Jenny och Janne